Hallo!
Mijn naam is René Blom en ik ben werkzaam bij Karakter KJP en in eigen praktijk HeelHelder. Ik geef al jaren mindfulness trainingen aan ouders en kinderen binnen de GGZ. Ik ben opgeleid bij Susan Bogels (UvA) als mindful parenting trainer en mindfulnesstrainer bij kinderen/jongeren met ADHD en ASS. Ik heb een aantrekkelijk aanbod voor je...

 
Vanaf 8 september op vrijdagochtend van 9:00 tot 11:30 uur geef ik een 8 weekse mindfulness training voor GGZ professionals voor 150 euro (normaal 450 euro). Dit doe ik eenmalig in het kader van het halen van mijn registratie bij de VMBN.

 
Misschien is het volgen van deze training wel iets voor jou? Lees verder, vul de vragen in en kijk of het je aanspreekt.

 
Zou je je wel meer ontspannen willen voelen? Rustiger in je lijf en hoofd? Voel je je regelmatig moe of is er spanning of stress? Heb je last van de werkdruk thuis en op je werk?

 
Hulpverleners zijn met al hun aandacht bij hun clienten en doen hun werk vol passie. Hoeveel aandacht is er eigenlijk voor jezelf als hulpverlener en als mens? Zorg je goed voor jezelf?

 
Hoe goed zorg ik voor mezelf in mijn werk en thuis?

 
Denk je er wel eens over om een mindfulness training te volgen voor jezelf? Waar zou deze training je bij kunnen helpen denk je?

 
De mindfulness (MBSR 8 sessies) voor GGZ professionals wordt gegeven voor 150 euro op vrijdagochtend vanaf 9 september 2017 van 9:00 tot 11:30 uur.
Locatie: Praktijkruimte HeelHelder Stokmeesterslaan 3 in Zwolle.

 
De inschrijvingen zouden wel eens heel snel kunnen gaan. Als je meer informatie zou willen of je wilt deelnemen laat het me weten. Geef hier je naam & e-mail adres op...

 
Dank je wel voor je tijd! Heb je nog andere vragen?
Fijne dag verder!

Groet, René

Bedankt voor het invullen van deze typeform
Maak nu je eigen typeform — het is gratis, makkelijk en mooi
Maak een <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform